Alle mogelijkheden verkennen met behulp van de SharePoint training

In dit tijdperk zijn de ontwikkelingen haast niet meer bij te houden, vind ik. Het klinkt nu misschien alsof je een wat ouder en meer belegen persoon hoort praten, maar niets is minder waar, ik zit in mijn twintiger jaren en zelfs ik vind het onbegrijpelijk – zelfs ik, die immers opgegroeid is in het elektronische en digitale tijdperk. Voor eenieder van ons komen de basisprincipes als natuurlijk, maar blijft de rest net zo goed gissen, dus ook voor mij. Misschien snap ik het wel wat eerder dan de gemiddelde zestigjarige, maar er zijn genoég zestigjaren die er meer van hebben begrepen dan ikzelf. Enfin, nu wij met het bedrijf weer moeten overschakelen op een heel andere methode is dat voor mij net zo goed een klus als voor alle anderen, dan moet je een nieuw digitaal systeem weer helemaal opnieuw leren gebruiken. We krijgen een SharePoint trainingAVK.nl om wel de principes aangeleerd te krijgen waarmee we werken kunnen. Van een vorige baan weet ik nog wel het een en ander van SharePoint, ik ben er zeker weleens mee in aanraking gekomen namelijk. Wat ik me van dit systeem herinner is dat ik het heel begrijpelijk vond en dat ik goed kon meekomen, dat het in grote lijnen wel leek op andere systemen die ik had leren kennen. Maar al met al, om toch de echte snufjes en technieken te kunnen begrijpen en er dus optimaal mee te kunnen werken, kun je maar beter zorgen dat je zo goed mogelijk geïnformeerd bent. Ik ben daarom blij dat wij die SharePoint training aangereikt krijgen, want ik wil natuurlijk wel het meeste uit dit systeem kunnen halen en alle mogelijkheden en alle opties verkennen!