logo Pro Repairs

Devices worden met het jaar steeds minder sterk en worden tegelijk ook steeds geavanceerder. Sommige mensen denken dat bedrijven express hun toestellen minder sterk maken om meer te verdienen, omdat ze vaker een nieuwe moeten kopen of reparaties moeten laten doen. Gelukkig zijn er bedrijven zoals Pro Repairs. Deze computershop Oosterhout is enorm geavanceerd en kan bijna al jouw toestellen die in huis liggen repareren. Veel bedrijven kunnen er alleen voor zorgen dat jouw telefoons gemaakt worden, maar gelukkig kan pro repairs ook jouw tablets en laptops repareren. Zo hoef je bij iedere reparatie maar aan te bellen bij enkel één bedrijf waarvan je weet dat ze kwaliteit leveren.

Telefoon Reparaties die vaak voorkomen

Er zijn een aantal reparaties die deze computershop Oosterhout die vaak uitgevoerd worden. Natuurlijk is het scherm de reparatie die het meest wordt gedaan. Hierna is het de batterij. Daarna is het het moederbord waar verschillende oorzaken mee verholpen worden. Dit zijn bijvoorbeeld het touchscreen die het niet meer doet, geen signaal of sim kaart die niet wordt gezien, de stekkeraansluiting en de audiochip. 

Veel verschillende merken

Er zijn een hele hoop verschillende merken die gemaakt kunnen worden door Pro Repairs. Dit zijn de meest voorkomende merken in Nederland. Denk aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Motorola, Huawei, BlackBerry en LG. Bij deze merken kunnen ze allerlei verschillende reparaties uitvoeren. Om te kijken of ze ook jouw telefoon kunnen repareren kun je het beste een kijkje nemen op de website.