website bouwer

Anno 2021 kunnen we er bijna niet meer onderuit: wie echt succesvol wil ondernemen zal goed zichtbaar moeten zijn op internet. Uiteraard doe je dit het best met een eigen website. Wat je als ondernemer precies van deze website verwacht kan per bedrijf en per persoon verschillen. Feit is wel dat over het algemeen websites van zzp’ers en kleine bedrijfjes redelijk ‘klein’ zijn en vrij eenvoudig in elkaar steken. Voor eenmanszaken en mkb’ers is een WordPress-website wat dat betreft ideaal. WordPress geldt namelijk als een van de meest gebruiksvriendelijke content managementsystemen, oftewel systemen waarmee je een website kunt optuigen en beheren. WordPress is zelfs zo succesvol dat ook sommige grote bedrijven hiervan gebruikmaken. Een website bouwer met WordPress vinden zou dus een logische eerste stap zijn onderweg naar je eigen bedrijfswebsite.

website bouwer

Andere voordelen van een WordPress website

Behalve de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid biedt WordPress nog veel meer grote, doorslaggevende voordelen, te weten:

  • WordPress is een erg bekende CMS. Vele online marketeers zijn het inmiddels gewend hiermee te werken. Dit is een aantrekkelijk wanneer je personeel aanneemt dat hiermee moet gaan werken.
  • In principe is WordPress een gratis te gebruiken programma.
  • Met deze CMS kun je uiterst eenvoudig en snel je website verrijken met een nuttige plug-in.
  • Met WordPress kun je alle activiteiten ondernemen die normaal gesproken nodig zijn voor het goed en actief beheren van een website. Denk hierbij aan een site structureren, een blog toevoegen en pagina’s verwijderen of juist toevoegen.
  • In WordPress zijn tools ingebouwd waarmee het je makkelijk wordt gemaakt je website zo goed mogelijk vindbaar te maken via de grootste online zoekmachines. Je kunt bovendien speciale SEO plug-ins downloaden die je dit vindbaar maken nog makkelijker maken. Je krijgt simpelweg gratis tips op basis waarvan je je vindbaarheid kunt optimaliseren.