Wil jij over de allernieuwste Xbox beschikken? En wil je ervan verzekerd zijn dat jij ‘m als een van de eersten in huis hebt? Maak dan gebruik van een Xbox Series X Pre Order. De Xbox series X is al een aantal maanden verkrijgbaar in Nederland, alleen is hij steeds uitverkocht.

Om ervoor te zorgen dat jij straks alsnog van alle optimale game ervaringen kunt profiteren die de nieuwste Xbox je te bieden heeft, is het slim om gebruik te maken van een pre order. Door dit te doen weet je namelijk vrijwel zeker dat jij straks de nieuwste Xbox in huis hebt op het moment dat deze weer geleverd wordt.

Verschillende soorten

Een Xbox Series X Pre Order is verkrijgbaar in verschillende soorten. Naast de normale Xbox Series X is er nu ook de Xbox Series S. Deze Xbox is een stuk kleiner en beschikt over vrijwel net zoveel mogelijkheden dan de normale Series X. Echter kun je bij de Series S niet profiteren van beelden in een 4K kwaliteit.

Ook is de Xbox Series S een stuk goedkoper dan de Xbox Series X. Voor de Series S betaal je namelijk maar €299,-. Op het moment dat je niet perse wilt genieten van 4K beeldkwaliteit, is het zeker te overwegen om te kiezen voor de Xbox Series S.

Waar kun je een Xbox Series X Pre Order vinden?

Omdat de Xbox verkrijgbaar is in verschillende winkels, kun je ook bij verschillende winkels een Xbox Series X Pre Order vinden. Dit kunnen fysieke winkels zijn zoals Gamemania of MediaMarkt, of online winkels zoals Bol.com en Coolblue. Aangezien de Xbox Series X beperkt beschikbaar is, is het raadzaam om een pre order te plaatsen. Let er hierbij wel op of je een pre order plaatst op de Xbox met één of met twee controllers. Op het moment dat je kiest voor twee controllers zal hier een kleine meerprijs aan verbonden zijn.