BTO-Logo_small Bent u opzoek naar een gaming laptop waarmee u snel en vlekkeloos de nieuwste games kan spelen? Dan kunnen wij van Gaminglaptop.nl u wellicht van dienst zijn. Wij hebben jarenlange kennis op het gebied van game laptops en verkopen als enige in Nederland het merk CLEVO. CLEVO zijn high end gaming laptops. Het voordeel van onze game laptops is dat ze heel licht zijn waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. Dit is zeker een voordeel wanneer je veel op reis bent maar wel goed wilt gaan gamen.

Verschillende maten

laptop001

We hebben de laptops in verschillende scherm maten van 13 inch tot en met 17 inch. Tevens kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten hardware en software mogelijkheden. Zo werken wij alleen maar met SSD schijven in onze computers waardoor deze extra snel zijn. Tevens hebben wij een ruim assortiment van verschillende soorten videokaarten waar u uit kunt kiezen. Tevens hebben wij ook laptops met de beste geluid waardoor u de game nog beter beleefd.

laptop002

 

U kunt op onze website kijken voor een uitgebreid assortiment en verschillende soorten laptops. Heeft u nog vragen of wilt u een laptop kopen? Bekijk dan snel onze website.