ict automatisering eindhoven

Ict automatisering Eindhoven kan ik aan iedereen aanraden. Het wordt geregeld door het fijne bedrijf e-Quest. Ik ben ongeveer een jaar geleden bij hen terecht gekomen en ik ben heel erg blij met onze samenwerking. De reden waarom ik hen heb ingeschakeld is omdat ik zelf eigenlijk niet genoeg af wist van ICT. Toen ik mijn bedrijf opstartte wilde ik graag alles zelf doen en regelen. Daar ging natuurlijk heel erg veel tijd in zitten. Ik merkte dat ik eigenlijk te veel tijd kwijt was aan sommige dingen waar ik niet goed in was, dat ik geen tijd meer overhield om dingen te doen waar ik wel goed in was. Het leek mij daarom beter dat ik mij ging focussen op mijn sterke punten en ik iemand anders zou inhuren om andere taken over te nemen.

ICT

Ik koos voor ict automatisering Eindhoven

Aangezien ik zelf niet zo techniek ben, besloot ik om ict automatisering Eindhoven in te schakelen. Ik maakte eerst een afspraak bij hen op kantoor om kennis te maken. Ik vind het namelijk wel belangrijk dat ik een goede klik heb met de mensen waarmee ik ga samenwerken. De afspraak bij hen verliep goed en ik merkte dat hun echt verstand van zaken hebben.

ICT

Een fijne samenwerking

Het bedrijf e-Quest en ik werkte gelijk heel erg fijn samen. Zij kwamen bij mijn bedrijf langs en regelde alles op het gebied van ICT. Zo zochten zij uit welke server ik kon gebruiken en welk systeem het beste bij mij paste. Ook bekeken hun de stroomvoorzieningen en zorgde zij voor betrouwbare harddisks. De communicatie tussen ons is altijd vlekkeloos verlopen, als ik een vraag had dan krijg ik altijd binnen de kortste keren antwoord. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan die graag hulp wil op het gebied van ict automatisering.