telefoonhoesje

telefoonhoesje Ik was niet alleen op zoek naar een telefoonhoesje om mijn telefoon te beschermen, maar ook om te zorgen dat ik hem makkelijk kan herkennen. Mijn vriend heeft namelijk precies dezelfde en daardoor raken deze nog wel eens in de war. Ik heb eens meegemaakt dat ik per ongeluk die van hem in mijn tas had gestopt en dat ik toen de hele dag door telefoontjes van zijn collega’s ontving. Dat is natuurlijk verre van handig, dus daar moesten wij een oplossing voor vinden. Hij houdt er niet van om iets om zijn iPhone heen te hebben, dus moest ik degene zijn die dat ging doen. Er zijn heel veel winkels waar dit soort dingen worden verkocht, maar nergens kon ik precies vinden wat ik zocht.

Heel erg mooi

telefoonhoesje

Uiteindelijk ben ik op internet gaan zoeken naar een telefoonhoesje. Al snel kwam ik terecht bij Hoezzi. Hier was het mogelijk om een eigen gekozen afbeelding erop te laten drukken. Daardoor zou ik echt iets unieks krijgen en dat sprak mij onmiddellijk aan. De prijs lag een stuk lager dan ik hiervan had verwacht en daarom heb ik hier toen een bestelling geplaatst. Ik ben gegaan voor een foto die ik zelf heb gemaakt tijdens onze vakantie in Canada. Deze was van hele goede kwaliteit en was daarom erg geschikt. Toen het pakket na een aantal dagen binnen kwam, zag het er nog mooier uit dan ik had verwacht. Nu is mijn mobiel altijd goed beschermt en kan ik mij nooit meer vergissen.