Interne communicatie

Als jij opzoek bent naar een bedrijf die aan Interne communicatie, dan ben je bij Incrowd aan de juiste adres. Deze onderneming heeft voor jouw een platform met de mogelijkheid om al jouw gebruikers van die informatie te voorzien die relevant is. Zo is er bij elke publicatie dat jij bepaalt tot in de detail voor wie het content beschikbaar is. Maar ook voor andere zaken kan jij goed terecht bij dit bedrijf voor jouw onderneming. Het is dan ook niet voor niets dat de overheid en zorgverleners bij deze onderneming terecht komen voor hun zaken.

Interne communicatie

Nergens omkijken naar met installeren van software

Als jij Incrowd inhuurt voor jouw interne communicatie, is een Software-as-a-Service voor jouw bedrijf aan toepassing. Jij hoef je dus niet bezig te houden met het installeren van software. Wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van Incrowd platform, dan kan je dat doen in verschillende features zoals:

Streaming video
Nieuws, campagne, acties
Push notifications
Apps in uw eigen huisstijl
Documenten delen
Quiz, poll en survey
Feedback & interactie
Als je meer informatie wilt over dit bedrijf, kijk dan eens op de website van deze onderneming. Ik weet zeker dat je er geen spijt van zal hebben.