Of je nu een fanatieke professionele sporter bent of nu graag even een balletje gaat trappen met je vrienden of je familie voor de lol, je weet dat als je aan het sporten bent je snel een blessure of pijn in je gewrichten op kan lopen. Van deze pijn wil je natuurlijk snel af, maar hoe zorg je ervoor dat je zo snel mogelijk minder tot geen last meer hebt en je weer vrij kan bewegen zonder last te hebben van je gewrichten of spieren? Het beste wat je dan kan doen is naar een fysiotherapeut gaan die een specialisatie in sport heeft, omdat je blessures op een andere manier aan moet pakken dan pijn die je op een andere manier hebt opgelopen. De specialisten bij Fysiotherapie Claessens van der Rijt zijn zeer ervaren in het verhelpen en helen van sport gerelateerde blessures en kunnen je op een snelle manier van je pijn afhelpen. Dit kunnen zij doen, doordat de therapeuten gecertificeerd zijn om deze speciale fysiotherapie te kunnen geven.

Effectieve behandeling

Fysiotherapie Claessens van der Rijt is erg ervaren met het behandelen van sportblessures, dankzij de jarenlange ervaring met dit specialisme. De behandelingen die worden uitgevoerd zijn gericht op herstel, waardoor het handig is dat de specialisatie in sport ervoor zorgt dat dit herstel zo doelgericht en effectief mogelijk kan zijn. De behandelingen worden helemaal aangepast aan je als cliënt en indien mogelijk is er ook ruimte voor professionele begeleiding op het gebied van revalidatie.

Wil je eindelijk weer eens een keertje tegen een bal aan kunnen trappen zonder dat je last hebt van je gewrichten of pijn in je spieren? Ga dan naar Claessens van der Rijt, de fysiotherapeut met een specialisatie in sport, zodat je op een effectieve en snel herstellende wijze van je pijn afkomt.