dozonmagentoMagento webshop als uitbreiding op mijn eigen winkel

Ik heb al een aantal jaren een eigen winkeltje. Het internet bestond toen al en ik heb destijds een eigen website laten opzetten. Deze website heb ik altijd netjes bij gehouden en vandaag de dag weet ik al heel veel van het onderhoud hiervan. Omdat ik merk dat er steeds meer mensen op zoek zijn naar mogelijkheden van online winkelen besloot ik om ook voor mijn winkeltje een webshop te gaan openen. Ik had hier een tijd terug al het een en ander over gelezen en toen kwam ik uit bij de mogelijkheid van een Magento webshop. Een Magento webshop is een populaire vorm van een webshop en wordt vaak gebruikt. Voor het beheer van een Magento webshop is er niet heel veel verstand van internet nodig, voor de bezoekers is de Magento webshop erg overzichtelijk en bruikbaar. Ik heb dus sinds enkele weken een eigen webshop en ben er erg tevreden over. Al de eerste week kreeg ik verschillende bestellingen binnen. Ik heb daardoor gemerkt dat ik mijn voorraad eenvoudig kan bijwerken, producten kan toevoegen en verwijderen en dat het ook eenvoudig is de administratie bij te houden met behulp van de Magento webshop. Ik heb nu dus een gevulde webshop en heb echt al verschillende bestellingen gehad. Het omgaan hiermee is eenvoudig en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er erg tevreden over ben. Hier vindt u de mogelijkheid om assistentie te krijgen bij het opzetten van een dergelijke webshop. Op de website zelf vindt u al veel uitleg over de Magento webshop en u vindt hier ook vele voorbeelden van eerder gemaakte webshops.