WPhandleiding.nl

WPhandleiding.nl biedt je verschillende handleidingen aan voor WordPress. Deze handleidingen variëren van WordPress installeren tot het optimaliseren van website. Omdat ik zelf geen held ben op het gebied van websites vond ik WordPress best overweldigend de eerste keer. Aan de linkerkant staan allerlei onderdelen die weer onderling met elkaar samenwerken. Maar hoe het nou precies in elkaar steekt, ik had geen idee. Dus begon ik te twijfelen of ik wel een website kon maken. Zelf had ik begrepen dat er veel websites met WordPress worden gemaakt. Er moest toch wel iets te vinden zijn wat me kan helpen. Met die gedachte ben ik het internet opgegaan.

Vindbaarheid

WPhandleiding.nl biedt de oplossing aan

Het duurde ook niet lang voordat ik verschillende hulpmiddelen tegenkwam. Eén van die hulpmiddelen was wphandleiding.nl. Zij hebben diverse handleidingen die je kunnen helpen om WordPress beter te begrijpen. Maar ook om je bestaande website beter te maken en hoger terecht te komen in de zoekmachine Google. Ik nam een kijkje op hun website en zag vier verschillende handleidingen. Ideaal voor zowel de beginner als voor diegene met meer ervaring. Met die handleidingen leggen ze stap voor stap de handelingen uit. Naast de handleidingen bieden ze ook andere diensten aan voor je website. Namelijk:

  • WordPress update
  • WordPress support
  • Website recovery
  • Website snelheid verbeteren
  • WordPress webdesign
  • Website hosting
  • Website vindbaar maken in Google

CMS

Omdat ik niet goed wist waar ik moest beginnen heb ik gekozen voor de WordPress handleiding. Hierbij moet ik zeggen dat ik er nog steeds erg tevreden over ben. De stappen worden namelijk op een heldere manier beschreven. Bovendien worden ze ondersteund door duidelijke afbeeldingen. Dit maakt het een samenhangend verhaal die goed overkomt. Voordat ik het eigenlijk doorhad maakte ik grote sprongen met mijn website en zag ik hoe het steeds meer kleur en functies kreeg. Dus mocht je ook aan de slag willen met WordPress dan raad ik je zeker aan om hun website eens te bekijken.