logo (40)Al een tijdje merkte ik dat ik regelmatig werd gebeld als ik net even de deur uit was of niet in staat was de telefoon op te nemen. Dit probleem heb ik inmiddels opgelost door mijn telefoon door te schakelen via Bofa telefoondiensten. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik beter bereikbaar ben ook als ik even de deur uit ben voor een boodschap bijvoorbeeld.

Is dat niet moeilijk?

Als je zelf je telefoon wilt doorschakelen is dat soms best lastig, niet iedereen is een icter en weet hoe je een telefoon moet doorschakelen. Ik wist dat er mogelijkheden voor waren, maar wilde wel zeker weten dat wat ik deed ook echt werkte en niet alsnog telefoontjes misliep. Dat was voor mij dan ook de reden dat ik dit een professional heb laten doen. Zijn er meer mensen die hun telefoon hebben laten doorschakelen? En wat zijn jullie ervaringen daarmee?

200x183_de-telefoondienst-bereikbaarheid

De eerste week nadat ik mijn telefoon had laten doorschakelen merkte ik al direct dat het werkte en dat ik telefoontjes kreeg doorgeschakeld en zo niet terug hoefde te bellen en mijn voicemail hoefde af te luisteren. Voor mij is het echt een ideale oplossing. telefoon doorschakelen