Schermafbeelding-2013-04-01-om-17.11.57 (1)Mijn webshop beginnen voor mijn vrienden

Ik ben model en het leek mij leuk om een eigen webshop te kunnen beginnen. Een webshop beginnen was niet zo moeilijk, maar ik wilde alleen dat vrienden erop konden shoppen. Zo zou ik uitnodigingen krijgen als iemand zich wilt aanmelden op mijn webshop en ik bepaal dat of hij een vriend mag worden van mijn webshop. Mijn webshop beginnen voor mijn vrienden, het was ook belangrijk dat deze vrienden op mij gingen stemmen bij mijn modellen wedstrijden. Degene die dat deden kregen een bedrag opgestuurd, die ze dat uit konden geven op mijn webshop. Een webshop beginnen vond ik geweldig. Ik had vriend die graag wilde helpen, die ook model was. Ik had natuurlijk nog een aantal modellen nodig om foto’s te maken voor op de webshop. Mijn webshop beginnen was echt een geweldig idee, ook voor mijn stemmen voor mijn modellen werk. Toen ik mijn webshop online plaatste, kreeg ik al meteen heel veel uitnodigingen. Natuurlijk hadden al mijn vrienden de webshop gedeeld op Facebook en Twitter. Het was al meteen een groot succes en de bestellingen liepen ook binnen. Het was ook bijna niet te doen in mijn eentje en ik vroeg al snel of een vriend van mij kon helpen. Het ging echt geweldig goed en vele gingen ook stemmen op mij, waar is ook erg blij mee was. Mijn webshop is een groot succes en ik krijg veel leuke reacties. Mijn webshop beginnen was echt leuk, maar omdat het zo goed gaat wil ik binnenkort ook een eigen winkel gaan openen. Vele vonden dat ook een geweldig idee, omdat het soms lastig is om via een webshop kleding te kopen. Dankzij een webshop beginnen ben ik succesvol in modellen werk en verdien ik ook nog geld met mijn webshop en kan ik mijn eigen winkel straks openen, beter kan bijna niet.