Online marketing bureau

Mijn eigen bedrijf gestart

Onlangs ben ik mijn eigen bedrijfje gestart. Ik kende niet zoveel van de wereld van het internet, dus heb ik mijn website laten ontwerpen door een bedrijfje. Helaas hadden ze hier niet zoveel van gebakken, want echt verzorgd zag dit er niet uit en ook qua verkopen was dit geen vetpot. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een ander bureau, meer bepaald naar een online marketing bureau dat me hierbij wel verder kon helpen. Zo kwam ik terecht op deze website.

Online marketing bureauHoe heb ik de samenwerking met dit bureau beleefd?

Ik was er niet helemaal gerust op in het begin, zeker door mijn eerdere negatieve ervaringen met een ander bureau. Toch zag ik al snel positieve reacties van anderen op de website vermeld, waardoor dit me toch al wat meer vertrouwen inboezemde. Ik besloot verder contact op te nemen met het online marketing bureau. Zo hoorde ik al vlug, op mijn eigen vraag, hoeveel dit zou kosten. Dit was een eerlijke prijs. Na wat overleg, kreeg ik het advies om te adverteren op Facebook, zou ik meer bezoekers krijgen op mijn website en zou zou ik ook meer verkopen realiseren. Dit klonk zeer logisch, maar zelf was ik hier helemaal niet in thuis, dus wilde ik het aan hen overlaten. Zij hebben de taak dus van mij overgenomen. Over de samenwerking ben ik dan ook zeer tevreden. Voor mij was het echt een samenwerking: er werd rekening gehouden met mijn wensen, en er werd gebruik gemaakt hiervoor van hun kennis. Ondertussen hebben ze inderdaad geadverteerd op Facebook. Het is natuurlijk nog maar net gebeurd, maar ik merk wel al meer bezoekers op mijn website. Bovendien ziet deze er ook veel mooier en meer verzorgd uit momenteel. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de aankopen zullen volgen.