umbraco website

Sinds kort hebben wij een umbraco website en dat heeft echt het verschil gemaakt in onze inkomsten. Je kent het vast wel: je hebt een tijdje een site en dat is allemaal leuk. Na een tijdje doe je daar niet meer zo veel mee. Je echt business is namelijk fysiek. Dit zorgt er toch voor dat jouw resultaten verslechteren. Je komt niet meer bovenin de zoekresultaten van jouw doelgroep. Dus zij gaan sneller naar de concurrent. Dit was ook ons probleem! Toen ons dit cms werd aangeraden, zagen wij een kans. Wij zijn bij Axendo ten rade gegaan. Zij weten namelijk alles over het inzetten van dit content management systeem en wilden ons wel helpen. Al snel hadden wij de juiste kennis in huis om de website te vernieuwen. Het resultaat was weerzinwekkend!

umbraco websiteMeer conversie dankzij onze umbraco website

Dankzij onze umbraco website zijn wij online veel beter zichtbaar. Er is veel meer verkeer op onze site en klanten komen ook echt naar onze winkel. Zodoende hebben wij weer veel meer conversie. Wat een site al niet kan doen! Tevens zijn wij erachter gekomen dat dit content management systeem veel beter werkt dan onze vorige. Het heeft meer functies en is overzichtelijk. Zo kan ik eenvoudig zelf mijn site bijhouden en aanvullen. Wij hebben ook de tip gekregen een blog te implementeren en daar regelmatig op te schrijven. Zo blijft de site relevant en wordt je goed gevonden!

umbraco website

Ook toe aan vernieuwing?

Wil jij ook aan de slag met een nieuwe site en heb je hulp nodig? Vraag eens bij Axendo om advies. Zij zijn de echte kenners en kunnen je voorzien van een relevant stappenplan en advies voor gebruik van het cms. Je kunt even op de website kijken of direct contact opnemen via mail of telefoon. Ik wens je veel succes!