Schermafbeelding-2013-04-01-om-17.11.57 (2)Toch maar een webshop beginnen

Het begon allemaal heel onschuldig. Ik was op vakantie geweest naar China. Daar kwam ik op een markt een heel mooi mandje tegen wat bijna niks koste. Ik was zo verbaast over de prijs en dacht gelijk dat ik die in Nederland nog wel eens veel duurder zou kunnen verkopen. Ik sprak de man achter de tafel aan en vroeg hoeveel van die mandjes hij had. Toen vertelde hij mij dat hij thuis nog een hele voorraad had liggen in allerlei verschillende kleuren. Later die dag mocht ik bij hem langskomen om alles te bekijken. Hij had inderdaad een groot assortiment aan mandjes die gemaakt werden in zijn bedrijf. Uiteindelijk besloot ik met hem een deal te maken door zo’n 30 mandjes mee naar Nederland te nemen en dat we daarna contact zouden houden over een eventuele grotere zending. In Nederland ging ik met de mandjes op straat staan voor een redelijk lage prijs, maar nog altijd veel duurder dan in China. Binnen no time was ik alle mandjes kwijt, mensen vonden ze prachtig. Ik die avond gelijk contact opnemen voor een grote bestelling en in de tussentijd ging een gelijk een webshop beginnen. Een webshop beginnen is nog niet zo heel makkelijk, maar als je producten aan slaan dan is het verstandig om een webshop te beginnen. Op internet wordt er namelijk veel gezocht naar artikelen. Toen een webshop beginnen eindelijk gelukt was kwam even later de bestelling binnen. Regelmatig moet ik weer bijbestellen.