Een vision systeem is een gebaseerde beoordeling systeem die gerobotiseerd is voor uw comfort van een assortiment van mechanische en fabricagetoepassingen. Ondanks het feit dat het geen ongebruikte innovatie is, worden 2D- en 3D-machinevisiekaders momenteel vaak gebruikt voor gerobotiseerde beoordeling, robotrichting, kwaliteitscontrole en sortering, en nog veel meer. Deze slimme kaders worden voorbereid met een camera of verschillende camera’s, en inderdaad video en verlichting. Een vision systeem is bekwaamd in het meten van onderdelen, het bevestigen van onderdelen binnen de aanpassingspositie en het herkennen van de vorm van onderdelen. Ook kunnen vision systeem onderdelen met hoge snelheden graad en sortering. Computerprogramma verwerkt afbeeldingen die zijn vastgelegd tijdens de methode die u probeert te evalueren om informatie vast te leggen. Het visiekader kan briljant genoeg zijn om beslissingen te vormen die van invloed zijn op het werk dat u probeert te evalueren, vaak in een pass / fail-capaciteit om een operator te triggeren om te handelen. Deze kaders kunnen in uw lijnen worden geïmplanteerd om een consistente stroom van informatie te leveren.

Industrieën die vision systemen gebruiken voor inspectie

Omdat visie-beoordelingskaders verschillende ontwikkelingen combineren, kan het plan van deze kaders worden aangepast aan de wensen van tal van bedrijven. Vandaar dat veel bedrijven het gebruik van deze innovatie waarderen voor kwaliteitscontroledoeleinden en zelfs beveiligingsdoeleinden. Bedrijven die vision review systemen gebruiken, omvatten mechanisatie, mechanische technologie, farmaceutica, bundeling, auto, voeding en verfrissing, halfgeleiders, levenswetenschappen , therapeutische beeldvorming, gadgets, kopers producten en andere soorten fabricage- en niet-productiebedrijven.

Voordelen van vision systemen

Over het algemeen omvatten de voordelen van vision assessment systemen, maar zijn niet beperkt tot, generatieverbeteringen, uitgebreide uptime en vermindering van de kosten. Visiekaders stellen bedrijven in staat om 100% beoordeling van onderdelen uit te voeren voor kwaliteitscontroledoeleinden. Dit garandeert dat alle artikelen voldoen aan de bepalingen van de klant. In het geval dat u de kwaliteit en productiviteit van uw branche wilt verbeteren, kan een vision systeem het antwoord voor u zijn.