hstransmissierevisie-1Ik ben al een hele lange tijd op zoek naar de beste manieren die ik vinden kan om mijn eigen website er een stuk beter uit te laten zien als dat ik het tot nu toe gezien heb. Uiteraard was ik wel van plan om de kosten zo laag mogelijk te krijgen maar nu dat ik het in de gaten heb gehouden weet ik het zeker dat ik het bij hem geregeld wil hebben. Ik hoef daarbij geen zorgen te maken over de kosten omdat ik weet dat hij het vrij goedkoop kan aanbieden zodat ik het zonder problemen geregeld kan krijgen. Hij zorgt er netjes voor dat mijn website geoptimaliseerd wordt en dat er meer mensen naar mijn website toe gaan. Gelukkig regelt hij de Webdesign Boxmeer en omstreken in de buurt en hoef ik er dus niet al te ver weg te gaan om hem op te zoeken.

spons1In gesprek gegaan met hem voor de website

Ik heb hem een offerte gestuurd om te kijken wat de mogelijkheden waren om het zo goed mogelijk voor mekaar te krijgen. Zo ben ik eerst via een zoekmachine gaan zoeken naar webdesign Boxmeer omdat ik het wel zo wil hebben dat het dicht bij mij in de buurt zat. Ik had hem gelukkig al vrij snel gevonden en nu nog steeds heb ik er geen spijt van dat ik de stappen heb ondergaan omdat hij er toch voor heeft gezorgd dat ik dezelfde dag nog een nieuwe design heb gekregen. Nu een tijdje later heb ik toch de enthousiaste reacties mogen ontvangen van hem en weet ik het zeker dat hij mijn website weer helemaal goed heeft gemaakt waardoor de mensen ook echt naar mijn website toe gaan.

logo (1)