logo-531 (1)Webdesign Tilburg zette mijn bedrijf op de kaart

Enkele jaren terug, ik denk een jaar of tien geleden, startte ik mijn eerste eigen bedrijf. Ondanks dat ik nog erg jong was en dus in feite al voor een groot deel van mijn leven was opgegroeid met de gewenning aan de digitale wereld, heb ik me er destijds niet goed in verdiept. Ik besteedde vele uren privé op sociale media bijvoorbeeld, chatte voor het leven, maar stond er niet bij stil zoiets als dat te incorporeren in mijn bedrijf, wat desalniettemin heel makkelijk had gekund. Ik denk dat we de crisis wel hadden overleefd als we ons dat wat eerder hadden beseft. Nu is de crisis aan ons voorbij geraasd en heeft het bedrijf doen instorten, iets wat ik tot op de dag van vandaag een doodzonde vind. Niet getreurd voor mijzelf trouwens, want een aantal jaar terug besloot ik weer een bedrijf op te starten. Ditmaal had ik me beter voorbereid en besloot ik niet in dezelfde valkuilen te trappen als voorheen. Ik bereidde me goed voor en realiseerde me dat ik de rol van internet heel groot moest maken in mijn onderneming. Ik ging in zee met Webdesign Tilburg, die me ontzettend hebben geholpen een strategie met betrekking tot datzelfde internet op te zetten. Webdesign Tilburg heeft pure kennis van zaken en heel veel ervaring met de materie, zij zijn dan ook degenen die mijn bedrijf uiteindelijk op de kaart hebben gezet. Natuurlijk moet wat je levert, of dat nou producten of diensten zijn, gewoon goed zijn maar ook is het steeds belangrijker geworden goed in te spelen op de heersende cultuur. Nog wel meer dan tevoren hebben we te maken met wisselende vormen van marketing en daar moet je op inspelen wil je overleven.