Ben je op zoek naar een digital signage player voor je winkelformule of eenmanszaak. Dan zit je bij IP Digital goed. Wat is er dan zo handig aan zo’n digital signage playe?

  • Content weergeven op een scherm binnen minuten
  • Campagnes realtime volgen
  • Apps nog makkelijker maken

Al deze dingen helpen om jou je zaak nog beter te laten lopen. als je meer informatie wil over de digital signage player kan je een kijkje nemen op de website van IP Digital en dan kan je ook vragen stellen.

Digital signage player van IP Digital

Nu ze bij IP hun diensten hebben uitgebreid met innovatieve digitale producten. Kunnen er op elke locatie waar via opvallende manieren informatie kan worden weergegeven worden gewerkt. Met de digital signage player van IP Digital streven ze ernaar om elke dag naar het zijn en blijven van betrouwbare leveranciers in de digitale sign industrie. IP Digital onderscheidt zich in de markt door het aanbieden van een eigen digital signage software oplossing. De software is eenvoudig in gebruik. Door de handige templates kan iedere signmaker zelf campagnes ontwerpen, publiceren en beheren. Het productassortiment van apparaten beperkt zich niet tot displays alleen. IP Digital biedt een eigen lijn aan van prachtig vormgegeven displays met ingebouwde Android player. Ook zuilen, holografische boxen, transparante lcd displays en een externe digital signage player behoren tot het assortiment.