Als u een klein bedrijf start of runt, weet u al dat u uw bedrijf niet effectief kunt runnen zonder geavanceerde en geïntegreerde planning software voor het plannen van afspraken. Je hebt waarschijnlijk gehoord dat sommige van de andere softwarepakketten die er zijn ofwel te rigide of te ingewikkeld zijn om te gebruiken door de gemiddelde bedrijfseigenaar. Dus, wat is de waarheid over deze zogenaamde supergeavanceerde softwaresystemen? Leveren ze echt de goederen als het gaat om het plannen van afspraken? Laten we het uitzoeken. De grootste teleurstelling met online planning software is de slechte klantenservice.

Klantenservice

Klantenservice is een van de grootste teleurstellingen voor leveranciers van online planning software. Dit zou echter geen grote verrassing moeten zijn. In elk bedrijf is het belangrijk om uw klanten goed te behandelen als u ze in de toekomst als terugkerende klanten wilt behouden. Met een goed softwareprogramma voor personeelsplanning kunnen uw medewerkers hun roosters direct online bijwerken. En de vertegenwoordiger zal altijd het tijdslot kunnen vinden dat het beste is voor hun klant. Een ander probleem met sommige online software voor het plannen van afspraken is dat het de planning van werknemers niet bijhoudt, wat betekent dat de software vaak verkeerde veronderstellingen maakt over hoeveel werknemerstijd moet worden ingepland.

Online planningssoftware-app

Als uw online planning software app uitstekend werk levert, heeft u geen hulp nodig als u het systeem eenmaal heeft ingesteld. Maar als er problemen zijn, moet u misschien een manier vinden om enkele details handmatig in de schemamaker in te voeren. Als uw planningsapp bijvoorbeeld de dienst van werknemers om 17.00 uur plant, maar uw medewerkers staan ​​om 08.00 uur in de rij, moet u de tijd kunnen invoeren die elke werknemer zou moeten werken om hun schema te voltooien. Gelukkig zijn de iPhone- en iPod-apps beschikbaar waarmee je dergelijke details rechtstreeks vanaf je telefoon kunt invoeren. Sommige apps zijn robuuster dan andere, maar dit zou voor de meeste mensen geen probleem moeten zijn.