logo

10223_maxs027_bidon_12Sinds kort werk ik bij een ontzettend leuke sportschool. De sportschool wilt klanten die een nieuw abonnement afnemen een cadeau geven. Het cadeau bestaat uit een sporttas met logo die is gevuld met allemaal sport dingen zoals een bidon en een handdoek etc. Aan mij was de taak gegeven om op zoek te gaan naar een bedrijf die waar een bidon bedrukken snel gedaan kan worden.

De snelle service van Maxilia

Mijn collega’s hadden er al voor gezorgd dat de tassen bedrukt waren met het logo. De bidons met logo moesten snel besteld worden, omdat de actie bijna zou gaan beginnen. Via het internet ben ik daarom op zoek gegaan naar “snel bidon bedrukken”. Door hiernaar te zoeken kwam ik terecht op de website van Maxilia.

2-Snel-Bidons-BedrukkenOp de website las ik dat sommige bidons binnen een werkdag geleverd konden worden en dat de andere bidons ongeveer 3 werkdagen zouden gaand duren. De bidons met de langere levertijd zagen er een stuk mooier uit. Gelukkig hoefde de bidons pas volgende week binnen te zijn en daarom heb ik voor de mooiere bidons gekozen.

Het bestellen ging heel erg makkelijk. De mensen van de klantenservice waren ook heel erg vriendelijk. Voordat ik de bestelling had geplaatst heb ik nog wel even gebeld om zeker te weten dat de bidons op tijd binnen zouden komen.

De bidons kwamen ruim op tijd aan en deze hebben wij in de tassen kunnen doen. Mijn collega’s vonden de bidons er goed uit zien en daar was ik heel erg blij mee!