hosting vergelijken

Wat is de reden dat mensen graag verschillende providers voor hosting vergelijken? Het antwoord op die vraag is eigenlijk best simpel; er zijn simpelweg te veel hosting providers om uit te kiezen. Dat klinkt misschien een beetje vaag, maar in dit artikel leggen wij het haarfijn voor je uit.

hosting vergelijken

Digitale stormloop

Inmiddels zitten we alweer in de ‘Roaring Twenties’ van de 21e eeuw. Het verschil tussen nu en 100 jaar geleden zit hem echter in het digitale tijdperk. Tegenwoordig leven we in een wereld waar alles online te vinden is. Dit geldt ook voor bedrijven. Het wordt als raar beschouwen als je géén website hebt voor je bedrijf of community. De ondernemerswereld zag hier grote kansen liggen en zo zijn er wel duizenden hosting providers uit de grond gesprongen. Met een jungle van aanbieders wordt hosting vergelijken wel heel lastig gemaakt.

In plaats van zelf tientallen uren te investeren in het vergelijken van goede hosting providers, is het veel slimmer om gewoon een vergelijksservice te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan HostingVergelijken.org. Deze website zet alle Nederlandse webhosting providers voor jou op een rijtje en laat je verschillende hosting vergelijken op basis van prijs, kwaliteit, service, uptime en snelheid.

WordPress hosting

Een website is een belangrijk onderdeel voor een bedrijf. Zie het als je digitale visitekaartje, portfolio, klantenservice en wellicht je agenda in één pakket. Echter vereisen veel websites geen gehele IT-afdeling om de site te maken en te onderhouden. WordPress is een website-software wat een eenvoudige interface installeert op jouw website waarmee je zelf door middel van klikken en slepen jouw website kunt ontwerpen en het onderhoud volledig automatisch kan laten uitvoeren. Mijn.Host biedt bijvoorbeeld WordPress hosting pakketten waarbij WordPress van tevoren wordt geïnstalleerd zodat jij zelf direct aan de slag kunt!