logo verizonconnect.com

Je bent manager bij of eigenaar van een groot logistiek bedrijf. Dan wil je het liefst kosten besparen en je wagenpark zo efficiënt mogelijk laten functioneren. Je hebt de conclusie getrokken dat het je op de huidige manier niet lukt. Dus ben je op zoek naar een oplossing. Goed dat je terecht bent gekomen bij dit artikel, want hier ontdek je wat er zo handig is aan een track en trace auto systeem en waar je deze het beste kunt aanschaffen. Lees dus snel verder.

Een track en trace auto systeem voor je wagenpark biedt je deze voordelen

Je kunt een simpel track en trace auto systeem aanschaffen, zodat je weet waar je chauffeurs zijn. Maar er is een veel interessanter systeem op de markt. Een systeem dat veel meer kan, namelijk:

  • Je rapportages laten uitdraaien over het rijgedrag van de chauffeurs
  • Met je klanten locatiegegevens laten delen
  • Een flinke automatiseringsslag in je bedrijf laten maken

Het track en trace auto systeem van Verizon Connect biedt dit en nog veel meer. Dankzij het systeem kun je near-realtime zien waar je chauffeurs rijden en hoe hard ze rijden. Voor de afdeling planning is dit een uitkomst, want nieuwe klussen kunnen ze direct inplannen en aan de dichtstbijzijnde chauffeur geven. Na afloop kun je ook rapportages uitdraaien, om te zien of er snelheidsovertredingen zijn gepleegd. Maar ook hoelang een auto stationair heeft gedraaid. Dit zijn allemaal voordelen van het track en trace auto systeem. Dat is nog niet alles. Het systeem houdt bij wat de begin- en eindtijd van een rit zijn, wat weer te gebruiken is voor de loonlijsten die de afdeling administratie moet verwerken. Dit scheelt enorm veel papierwerk en tijd.

Onderling kunnen de afdeling planning en chauffeurs via een app contact hebben. Maar de app helpt ook om je chauffeurs productief te laten zijn en meldt belangrijke gebeurtenissen. In het systeem kun je ook een serviceherinnering instellen voor de wagens. Hierdoor is het dus niet een simpele track en trace auto systeem, maar een uitgebreid systeem dat je helpt om je wagenpark veel efficiënter te laten draaien. Via het wagenparkdashboard zie je namelijk de prestaties en kun je zoeken naar manieren om geld te besparen. Bijvoorbeeld door je chauffeurs te trainen om de auto minder stationair te laten draaien. Dit kan je een hoop geld besparen.

Waar kun je het track en trace auto systeem krijgen?

Wil je zo snel mogelijk meer weten over dit geweldige systeem? Ga dan naar de website van Verizon Connect en vraag een demo aan, of bekijk eerst de rest van de functionaliteiten. Want wat hierboven is genoemd, is maar een topje van de ijsberg wat je met het systeem kunt. Er is ontzettend veel uit het systeem te halen, waardoor je je investering in het systeem dubbel en dwars terug verdient. Want je bespaart niet alleen geld door je chauffeurs te trainen op bepaald gedrag, maar je bespaart ook geld doordat verschillende afdelingen veel efficiënter kunnen werken. Wacht dus niet langer en vraag een demo aan of bestel het track en trace auto systeem.