backlinks kopen

Backlinks kopen is voor vele ondernemers een fijne uitkomst. Overweeg jij dit ook? Wellicht wil je jouw onderneming een boost geven of simpelweg beter vindbaar maken in Google. Linkbuilding Masters kan jou helpen bij dit proces. Een groot voordeel is dat je zelf jouw eigen linkbuilding campagne uit kunt blijven voeren. Iedere backlink staat bekend om zijn hoge waarde en verhogen te allen tijde op een positieve manier jouw linkprofiel.

Wat voor backlinks kun je nu precies allemaal kopen?

Wist je dat er verschillende soorten backlinks bestaan? Hierdoor kun je dus ook verschillende soorten backlinks kopen bij Linkbuilding Masters.

Allereerst bestaan er content backlinks. Deze link wordt te allen tijde op een pbn (private blog) geplaatst. Het betreft een relevante blog die professioneel is opgebouwd. Je hebt hiervoor de keuze uit verschillende lengtes voor het artikel, namelijk, 1000, 750, 500 en 250 woorden.

Een homepage backlink wordt geplaatst op een blog die uiteraard ook relevant is. Je hebt de keuze uit twee varianten, namelijk het plaatsen om de homepage of sitewide.

Een linkpartner backlink komt op de partner pagina. Uiteraard kun je hier een korte omschrijving aan toevoegen van ongeveer een paar zinnen. Ook deze link komt op een blog die relevant is voor jouw onderneming.

Ten slotte bestaan er ook bedrijvengids backlinks. Jouw bedrijfsvermelding komt op een bedrijvengids. een korte omschrijving van jouw activiteiten wordt hierbij geplaatst en het logo van jouw ondernememing wordt hierin verwerkt.

backlinks kopen

Ben verzekerd van een partij met jarenlange ervaring

Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers voor Linkbuilding Masters. Je bent verzekerd van een partij die jarenlange ervaring binnen het marketing vak heeft. Hierdoor kennen ze als geen ander de beste domeinen en kunnen je uitstekend adviseren over jouw linkbuilding strategie. Heb je vragen of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die er voor jouw organisatie zijn? Neem gerust eens contact op met een van de medewerkers van Linkbuilding Masters. Wellicht geef jij ook jouw organisatie binnenkort een flinke boost in Google!