2 Nog niet eerder heb ik aandacht besteed aan BTO en de kwaliteit van het bedrijf en haar technische configuratiemogelijkheden. Een laptop bij het bedrijf is samen te stellen naar eigen wens en dan ook makkelijk in te voegen naar eigen bezigheden. Het is voornamelijk handig wanneer je, in de ICT wereld, werkt met een groot geheugen en er ook snel gewerkt moet worden. Ik heb mijn laptop nu al een tijdje en ben er zeer tevreden over. Let wel; onderhoud is altijd gewenst, vooral met een laptop met zoveel configuratiemogelijkheden, wat ik eerder al benoemde. Het fijne van mijn laptop is dat hij totaal samengesteld is naar mijn wensen. Omdat het grafisch ontwerpen bij mij er langzamerhand ook meer en meer insluipt, heb ik een laptop met een ongekend geheugen en een krachtige processor. Zo kan ik snel werken en je merkt meteen verschil. Probeer ik software te openen op een andere computer of laptop, dan kan ik vaak even wachten eer ik kan beginnen, dat is hier wel anders! Binnen vijf minuten staat het klaar voor gebruik. Ik raad het dan ook zeer aan bij andere liefhebbers, het is het proberen waard. Onlangs heb ik ook een goede sleeve voor mijn laptop gekocht, gemaakt van duikpak materiaal, waardoor de krachtige computer nog beter beschermd wordt.

 3

Geschikt voor?

Wanneer je een echt paard zoekt, met veel kracht, ga dan ook opzoek naar een BTO laptop. Gezien er ook nog eens een levenslange garantie op zit, kan het nooit kwaad om zorgvuldig je onderhoudsbeurten te verrichten via het bedrijf, makkelijk en snel. Ik kan niks dan lof spreken over mijn laptop, en wanneer je kijkt naar het aanbod is het ook zeer aantrekkelijk voor (jonge) bedrijven, de ICT mogelijkheden zijn ongekend.

1