Ik ben al een aantal jaar een echte Apple fan, en heb dan ook een Apple pc waar ik al een aantal jaar zeer tevreden gebruik van maak. In het begin toen ik overstapte op een Apple moest ik wel even wennen en zoeken hoe alles werkte in een Apple pc.

imac-300x200 imac-reparatie8

Apple reparatie amsterdam

Hij begon de laatste tijd al wat langzamer te werken en deed hij een beetje raar. Ik gebruik mijn pc ook voor mijn werk dus breng hem niet zo makkelijk een paar weken weg voor reparatie dus ging ik maar door met werken zolang hij het deed. Afgelopen week begaf hij het helemaal. Hij ging niet meer aan en als hij aan ging dan bleef hij steeds vast hangen. Ik ben toen snel op zoek gegaan naar een Apple reparatie amsterdam om hem zo snel mogelijk weer gerepareerd te hebben. Zo kwam ik op de website pcservice.nl waar ze verstand hebben van Apple producten en ze ook reparaties uitvoeren. Ik heb hem er direct heen gebracht en kon hem gelukkig na een dag weer ophalen. Hij doet het nu weer prima en ik kan weer lekker snel werken.