Flexible electronics

Flexible electronics Flexible electronics is iets waar ik een tijdje geleden heel erg geïnteresseerd in ben geworden. Het begon allemaal met een flexibele rekenmachine die ik op een open dag kreeg. Ik vond het zo knap hoe dit allemaal in elkaar zat, dat ik ben gaan kijken hoe dit precies gemaakt werd. Na een tijdje heb ik de rekenmachine open gemaakt om te zien hoe het er vanbinnen uit zag. Dit was ook het moment dat ik zelf op het idee kwam om een nieuw product op de markt te brengen. Zelf vind ik het altijd een stuk fijner om op een normaal toetsenbord te typen dan op degene van mijn laptop. Dat is de reden dat ik hiervoor toen een ontwerp ben gaan maken. 

Hier kocht ik mijn flexible electronics

Flexible electronics

Ik wist vanaf het begin af aan al dat ik op zoek moest gaan naar flexible electronics, maar heb dat toen uitgesteld. Ik wilde zeker weten dat wat ik voor ogen had ook daadwerkelijk mogelijk was, zodat ik niet voor niets een uitgave zou gaan doen. Hiervoor heb ik toen contact opgenomen met een vriend die elektrotechniek studeert. Hij heeft mij onwijs geholpen bij dit project en uiteindelijk hebben wij samen het prototype in elkaar gezet.

Een hele goede aankoop

Inmiddels heb ik de flexible electronics ook aangeschaft. Dit heb ik gedaan bij een leverancier waar ik al vaker hele goede verhalen over had gehoord, namelijk Metafas. Ik ben erg te spreken over hun service en producten. Binnen de kortste keren had ik mijn nieuwe materialen binnen en kon ik aan de slag met het in elkaar zetten. Daarnaast vond ik zelf ook hun prijzen heel erg schappelijk, dus ik heb niet het gevoel gehad dat ik teveel heb betaald. Ik kan jou dit bedrijf echt aanraden als je naar iets soortgelijks op zoek bent!