Een goedkope website met voetbalshirts

Ik ben nogal verslaafd aan het sparen van voetbalshirts. Sowieso in elk land of elke stad waar ik geweest ben haal ik er een nieuw shirt bij. Het zijn niet altijd de officiële shirts maar dat maakt me niet zoveel uit. Regelmatig ga ik op internet op zoek naar goedkope voetbalshirts van teams die ik nog graag zou willen hebben. Op een forum werd ik doorgewezen naar een goedkope website waar ze veel voetbalshirts aanboden. Deze goedkope website had echt bijna alle clubshirts die er zijn en ze waren ook nog veel goedkoper dan in de winkel. Ik wil ze wel altijd hebben zonder naam en of rugnummer op de achterkant, want spelers blijven nooit zo lang bij een club. Daarnaast koop ik een shirt niet voor de speler maar voor de club. Via die goedkope website heb ik nu al 12 shirtjes besteld en elke keer worden ze keurig de volgende dag thuisbezorgt, daar heb ik zeker geen klachten over. Het lijkt me wel lastig om zo’n goedkope website draaiende te houden. De inkoop van de shirts moet wel heel laag liggen aangezien ze voor zo weinig geld weer verkocht worden. Als je de officiële shirts wil hebben dan moet je waarschijnlijk ook niet op die site zijn. Voor mij maakt het niet uit dus ik kan prima op die goedkope website kopen. Het leukste blijft natuurlijk als je ze in het buitenland direct bij het stadion koopt.