Ik ga een offerte opvragen voor een nieuwe website om zo meer bekendheid te kunnen krijgen voor de producten die ik online ga verkopen. Omdat ik hier zelf niet zo handig in ben ga ik dit uitbesteden aan Vrijdagonline. Ik heb hier zeer goede berichten over gehoord dat ze een zeer goede websitebouwer zijn, iedereen is hier zeker goed over te spreken. Online heb ik de mogelijkheid gezien om een offerte opvragen voor een nieuwe website. Ik heb mijn gegevens ingevuld en ben benieuwd naar het voorstel wat hun hebben. Waar ik echt van stond te kijken dat ik binnen vier uur al een reactie had gekregen, en ik moet zeggen een geweldig antwoord, met een leuke actie, een all in websitepakket voor maar €599,-. Hier hoefde ik niet lang over na te denken, en ben hiermee akkoord gegaan. website-laten-maken-vrijdagonline

Binnen een week online

Binnen een week nadat ik mijn akkoord had gegeven voor het bouwen van mijn website stond deze al online, wat een geweldige service. En met een zeer mooie website, die er heel uitnodigend uit ziet. Ik kon mijn ogen niet geloven, allemaal mooie foto’s en informatie over de producten welke ik ga verkopen. Niet alleen is de website geweldig mooi om door een plaatje te halen, mijn website is ook heel makkelijk te vinden via de zoekmachine. Nadat mijn website op het web stond merkte ik meteen dat het aantal bezoekers enorm is gestegen. Ik kan zeggen dat sindsdien ik Vrijdagonline mijn website heb laten bouwen, mijn zaken heel erg goed lopen. hond