Ik was vandaag bij Smartphone reparatie Hoorn omdat mijn telefoon kapot was gegaan. Ik had hem namelijk laten vallen en het beeldscherm was kapot gegaan. Er zaten allemaal barsten in. Ik kon hem nog wel gebruiken, maar het ziet er natuurlijk niet uit en ik kon niet alle meer goed zien op het scherm. ik besloot hem dan ook naar een reparatie winkel te brengen waar ik in de buurt was. Dit was bij toeval Smartphone reparatie Hoorn.

logo_smart_v031 45942_420255278101910_116155804_n

Toen ik ze eenmaal had gevonden en binnen was kreeg ik direct een warm welkom met een kopje koffie en vriendelijke mensen die vroegen of ze wat voor mij kunnen betekenen. Toen ik mijn telefoon liet zien zijden ze tegen mij dat het een veel voorkomend probleem was en dat de schermen vaak kapot gaan bij een val. Dat had ik gemerkt uiteraard! Na een kleine inspectie van de winkel gaven ze aan hem direct te kunnen maken en dat ik erop kon wachten. Mijn eerste kopje koffie was inmiddels op en kreeg een tweede aangeboden voor tijdens het wachten op de reparatie van mij n telefoon. Een half uurtje later was mijn telefoon gerepareerd en was hij weer als nieuw. Echt mijn complimenten over de service van dit bedrijf.

Hier nog een leuk filmpje die ik vond op hun website.