Btw aangifte België is voor iedere ondernemer een regelmatig terugkerend fenomeen. Dit kan in bepaalde gevallen maandelijks dienen te gebeuren maar ook per drie maanden is mogelijk.

Van concept tot definitieve versie

Om er dan voor te zorgen dat je er niet enorm veel werk aan hebt dat veel tijd in beslag neemt kun je het beste kiezen voor een geautomatiseerd boekhoudprogramma zoals Yoursminc. Met dit programma maak je snel en eenvoudig de boekhouding voor je bedrijf. In het programma registreer je als ondernemer onder andere alle inkomsten en uitgaven. Over deze transacties dient btw aangifte gedaan te worden. Als alle transacties netjes geregistreerd staan kun je met de conceptversie die je dan reeds hebt ook meteen aangifte van btw doen. Op die manier hoef je er geen extra tijd in te steken en is de aangifte zo klaar. De conceptversie kun je definitief maken voor de aangifte en eenvoudig en veilig online versturen.

Fouten kunnen aangepast worden

De verstuurde versie kan natuurlijk met wat pech een paar foutjes bevatten maar dat is geen probleem. Deze kunnen nog altijd aangepast worden zodat jij als bedrijf de juiste btw aangifte kunt doen. Een fout pas je eenvoudig online aan en daarna kunnen de juiste gegevens opnieuw verstuurd worden zodat de aangifte correct is. De handigste manier van doorsturen is via Intervat. Hiermee worden je documenten veilig digitaal verstuurd.