Het vinden van geschikt ICT personeel kan een hele klus zijn. Dit komt simpelweg doordat goede ICT mensen schaars zijn. Toch hoeft het niet zo lastig te zijn als u misschien in eerste instantie denkt. Een bedrijf die namelijk de detachering uit uw handen neemt is Personal Programmer. Dit bedrijf vindt binnen no time een geschikte ICT professional voor uw bedrijf. Benieuwd waarom ICT detachering van Personal Programmer van Personal Programmer een aanrader is? In deze blog lichten we het toe.

Voordelen van ICT detachering van Personal Programmer

Het vinden van geschikt personeel kan flink veel tijd en moeite kosten. Al helemaal als u op zoek bent naar ICT personeel. Wilt u graag snel vakkundig personeel vinden, maar wilt u hier niet te veel tijd aan besteden? Dan raden we u aan om gebruik te maken van ICT detachering van Personal Programmer. Dit heeft verschillende voordelen. De specialisten van Personal Programmer kunnen voor u op korte termijn geschikt personeel vinden. Dit komt doordat het personeel dat het bedrijf werft in Macedonië woont. Hier zijn de developers in tegenstelling tot in Nederland niet schaars en daarom kan het dus zo zijn dat de kosten dus lager zijn. Daarbij kunt u zo tot 40% werknemerskosten besparen. Tot slot kunt u een overeenkomst per twee maanden opzeggen. Zo hoeft u niet lang vast te zitten aan een werknemer.

Regelmatig contact

De werknemer die Personal Programmer werft blijft woonachtig in Macedonië. Toch blijkt uit de praktijk dat de geworven werknemer voor een bedrijf wel echt voelt als personeel. Dit komt doordat er regelmatig contact is tussen beide partijen en dat Personal Programmer als tussenpersoon fungeert en alle belangrijkste ins en outs deelt.

Meer weten over ICT detachering van Personal Programmer?

Bent u na het lezen van deze blog ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van ICT detachering van Personal Programmer? Neem dan gerust contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij bespreken graag alle mogelijkheden zodat u precies weet waar u aan toe bent.