Heeft u een verpakkingsmachine die moet worden onderhouden? Dan bent u bij Veldkamp.com aan het juiste adres. Als technisch service provider voor de totale verpakkingsindustrie kan Veldkamp.com uw machine onderhouden zodat deze weer helemaal werkt als nieuw. Benieuwd naar de werkwijze en service van dit bedrijf? In deze blog lichten we het toe in een notendop.

Onderhoud Veldkamp.com

Wilt u onderhoud laten uitvoeren voor uw verpakkingsmachine? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Veldkamp.com. De specialisten komen bij u langs op locatie om de machine te bekijken en eventueel onderdelen te vervangen of te repareren. De servicemonteurs staan 24/7 klaar om bij u langs te komen op locatie.

Service

Alle monteurs beschikken over de juiste diploma’s en ervaring. De specialisten bij Veldkamp.com weten waar ze over praten en daarnaast zijn ze altijd erg transparant. Ook staat flexibiliteit hier hoog in het vaandeel, waardoor ze kunnen schakelen als dat nodig is. Dankzij de brede kennis van techniek weten ze met elk ding wel raad en daardoor is geen uitdaging te groot. Zelfs de meest complexe machines kunnen worden onderhouden. Daarnaast is wordt er veel waarde gehecht aan een optimale veiligheid en sinds 2015 is dit bedrijf VCA gecertificeerd.

Meer weten over Veldkamp.com?

Wilt u meer weten over Veldkamp.com? Neem dan een kijkje op de website en ontdek alle mogelijkheden. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies op maat? Maak dan gerust een afspraak via de mail of de telefoon zodat er nog op korte termijn een afspraak gemaakt kan worden.