Als u op zoek bent naar een professionele en ervaren programmeur dan weet u vast als geen ander dat het niet makkelijk is om een geschikte kandidaat te vinden die uw vacature kan invullen. Dit komt doordat er simpelweg weinig programmeurs beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. Toch is er een oplossing om op korte termijn toch een developer te vinden voor uw bedrijf. Bent u benieuwd hoe? We leggen het u graag uit.

personal-programmer

Nearshoring

Wilt u dus op korte termijn een programmeur vinden? Dan raden we u aan om een samenwerking aan te gaan met Personalprogrammer.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in nearshoring. Dit houdt in dat u programmeurwerkzaamheden kunt uitbesteden aan een werknemer over de grens. Via Personal Programmeur vindt u diverse programmeurs op het gebied van Java, PHP, iOS en Android. Waar u ook naar op zoek bent: als u dit bedrijf inschakelt dan weet u zeker dat u niet onnodig veel tijd verspilt aan het vinden van een geschikte programmeur. Zij gaan namelijk voor u aan de slag en helpen u met het vinden van een programmeur.

Voordelen

Een groot voordeel van nearshoring via Personal Programmer is dat u via dit bedrijf altijd inzicht heeft in het reilen en zeilen van uw nieuwe werknemer. Daarbij kunt u zelf het salaris aangeven en dan onderhandelt Personal Programmer hierover met de werknemer. Ook wordt er gepraat over de manier van werken en over bijvoorbeeld de vakantiedagen. Door samen te werken met dit bedrdijf weet u altijd waar iedere euro aan wordt uitgegeven.

Vragen over een programmeur vinden?

Bent u benieuwd wat precies de werkwijze is van Personal Programmer? Of heeft u nog andere vragen aan dit bedrijf? Dan raden we u aan om contact op te nemen met dit bedrijf. Zo heeft u meteen helder voor ogen wat u precies kunt verwachten.